Cases

Inmiddels struikel je over de online marketingbureaus. Wat maakt First Aid Marketing anders? Wij zijn jouw partner in digitale groei. In ieder opzicht. Op deze pagina lichten wij onze unieke aanpak toe.

60% stijging omzet voor de Competence Factory

Voor de Competence Factory hebben we de website voorzien van een UX redesign, met de absolute focus op gebruiksvriendelijkheid en meer soorten conversies. Naast de werkzaamheden aan klantzijde, hebben we het backend van de website eenvoudiger gemaakt voor de werknemers van Competence Factory.

Lees meer

Een Magento website + webshop voor veilig.nl

Veilig.nl wilde graag een Magento website + webshop laten ontwikkelen door meerdere partijen, waarbij First Aid Marketing optrad als projectleider. Zo hebben we een volledige gebruiksvriendelijke website inclusief winkel opgezet.

Lees meer

Een circulair project lanceren met Circopomp

Een circulair project opzetten is één ding, maar hoe creëer je naamsbekendheid? Dat is precies waar Marco en Franjo tegenaan liepen. Vanuit hun jarenlange ervaring binnen de branche richtten zij Circopomp op: een keteninitiatief dat circulatiepompen een tweede leven geeft.

Lees meer

Emma Sleep

Wij werden door Emma Sleep benaderd met de vraag of wij konden meedenken over het verbeteren van de zoekresultaten op voor hen belangrijke termen. Denk hierbij aan producttermen zoals matrassen, boxsprings maar ook termen gerelateerd aan slaapkamer inrichting of slaap-gerelateerd advies.

Lees meer

Vergroot je online succes

Tjerk verdubbelde in één jaar de webshop omzet van zijn klant: van 250k naar 500k. Download zijn praktijkcase en lees hoe hij dat deed. 

Tjerk Rintjema

Tjerk is de master technische dienst en staat samen met Marlon aan ‘t roer van First Aid Marketing. Op de werkvloer is hij vaak ‘all business', maar hij participeert graag in de borrels. Hij lijkt misschien de cool calm collected boss, maar kijk eens voor de gein naar onze 404 pagina om te zien dat hij ook wel van een feestje houdt.

Tjerk's standaard quote“Let op de cashflow”

Tijdens de Vrij-mi-bo drinkt hij : Gin-Tonic sans tonic

6
Marlon Augustijn

Deze troublemaker staat aan het roer van First Aid Marketing. Gespecialiseerd in webdesign en zoekmachine-optimalisatie. Deze echte Hagenees heeft een passie voor hiphop, goede streetfood & Keith Haring printjes op zijn kleding.

Marlon’s standaard quote : “Ik ben wel down om Syrisch te halen voor lunch.”

Tijdens de Vrij-mi-bo drinkt hij
: Alles wat op de plank staat

1