Een Magento website + webshop voor veilig.nl

Veilig.nl wilde graag een Magento website + webshop laten ontwikkelen door meerdere partijen, waarbij First Aid Marketing optrad als projectleider. Zo hebben we een volledige gebruiksvriendelijke website inclusief winkel opgezet.

Uitdaging

We moesten een grote webshop opbouwen met een strakke uitstraling op een vrij prijzig platform (Magento) binnen een vastgesteld budget.

Oplossing

Wij hebben steeds gekeken welke diensten we wel en niet afnamen om ons doel te bereiken en niet het budget te overschrijden. Dit hebben we bereikt door kritische vragen te stellen aan de developers en een strak projectmanagement te voeren.

Impact

Er staat nu een solide, goed vormgegeven en gebruiksvriendelijke webshop klaar voor Veilig.nl die veel conversies kan gaan genereren.

Tjerk Rintjema

Tjerk is de master technische dienst en staat samen met Marlon aan ‘t roer van First Aid Marketing. Op de werkvloer is hij vaak ‘all business', maar hij participeert graag in de borrels. Hij lijkt misschien de cool calm collected boss, maar kijk eens voor de gein naar onze 404 pagina om te zien dat hij ook wel van een feestje houdt.

Tjerk's standaard quote“Let op de cashflow”

Tijdens de Vrij-mi-bo drinkt hij : Gin-Tonic sans tonic

6