Hoe scherp je jouw marketingdoelen voor 2024 aan?

Ontdek hoe je jouw marketingdoelen voor 2024 scherpstelt met onze diepgaande whitepaper vol trends en inzichten, ons interactieve slidedeck voor heldere doel definiëring, en de persoonlijke begeleiding van onze ‘Winnen in 2024 marketingaudit’. Maak van 2024 een jaar van strategisch succes!

Marketing plan 2024

Het einde van het jaar nadert snel, en dat brengt één belangrijke vraag met zich mee: Heb jij je marketingplan voor 2024 al klaar?

 

Geen zorgen als je geen maanden wilt besteden aan het uitwerken van een marketingplan. Wij begrijpen als geen ander dat tijd kostbaar is. Echter, compromissen sluiten met een succesvol marketingplan is geen optie. Daarom nodigen we je uit om een nieuwe aanpak te overwegen. Hoe creëer je een werkelijk effectief marketingplan voor 2024? Dat doe je met onze speciaal ontwikkelde praktische tools!

 

Onze tools zijn ontworpen om jou te ondersteunen bij het scherpstellen van je marketingdoelen, zonder dat je maandenlang bezig hoeft te zijn. Lees verder en ontdek hoe je met onze praktische benadering jouw marketingstrategie kunt optimaliseren voor het komende jaar. Het is tijd om met vertrouwen het nieuwe jaar in te stappen met een doordacht en haalbaar marketingplan.

Plant_SEO 4

Gratis whitepaper, wat krijg je:

Whitepaper over marketingplannen maken en trends in 2024

Ben jij al op de hoogte van de marketingtrends van 2024? Na het lezen van onze whitepaper ben je dat zeker! Maar wat maakt dit whitepaper zo bijzonder?

 

We gaan verder dan alleen het bespreken van trends. Dit whitepaper onderscheidt zich doordat het niet alleen oppervlakkige marktbewegingen onthult, maar ook waardevolle inzichten biedt om jouw strategie op een dieper niveau te verrijken. Niet alleen geven we advies over welke tools je het beste kunt gebruiken om je prestaties van 2023 te meten, maar we behandelen ook alle marketingtrends, van Adwords tot UX.

 

Dus, download dit whitepaper niet alleen om op de hoogte te blijven van de laatste trends, maar vooral om een diepgaand begrip te ontwikkelen van de aankomende uitdagingen en kansen. Het vormt jouw basis voor een strategische planning die verder gaat dan het gewone. Het is niet alleen een gids die je vertelt wat er gaat komen, maar ook hoe en waarom je daarop kunt anticiperen.

Slidedeck voor de Lightning Decision Jam Workshop

Doelen stellen is één ding, maar ze helder definiëren is een ware kunst. Onze slidedeck voor de Lightning Decision Jam Workshop is speciaal ontworpen om jou succesvol te begeleiden in dit proces, of je nu individueel werkt of als onderdeel van een team.

Waarom onze slidedeck?

Untitled_Artwork 16

Holisme in doel definiëring

Dit slidedeck is meer dan een reeks dia’s; het biedt een allesomvattende benadering van doeldefiniëring. Elke dia zit vol met slimme vragen, interactieve elementen en bewezen strategieën om je doelen kristalhelder te maken.

Stap-voor-stap begeleiding

Onze slidedeck leidt je stap voor stap door het proces van doel definiëring. Het maakt gebruik van bewezen methoden om een scherp en gedetailleerd beeld van je doelen te vormen.

Interactief impact

Ontdek een nieuwe dimensie van betrokkenheid met onze interactieve slidedeck. Elke dia is ontworpen om je actief te betrekken, waardoor een dynamische en samenwerkende omgeving ontstaat voor het verfijnen van je doelen.

 

 

Of je nu individueel werkt aan strategische planning of als team samenkomt, ons slidedeck past zich aan jouw behoeften aan. Het is een veelzijdig instrument voor doelgerichte planning, zowel voor individuen als voor gezamenlijke strategische besluitvorming.

Dit slidedeck is méér dan een gewone presentatie; het is een strategisch hulpmiddel voor wie écht resultaat wil boeken met hun doelen. Waarom genoegen nemen met oppervlakkige doelen als je met onze holistische aanpak je strategische planning aanzienlijk kunt verbeteren? Wacht niet langer, download nu ons slidedeck voor de Lightning Decision Jam workshop en ontdek zelf de kracht van doelgerichte planning.

Maar waar ga je precies die Lightning Decision Jam Workshop uitvoeren? Maak je geen zorgen, we hebben daar ook aan gedacht! Speciaal voor de Lightning Decision Jam Workshop hebben wij een Figjam-omgeving gecreëerd waar je helemaal in los kunt gaan.

Figjam gaat namelijk verder dan alleen visualisatie; het biedt ook een interactieve omgeving waar strategische plannen tot leven komen. Daarnaast heeft het nog een aantal voordelen die jouw Lightning Decision Jam Workshop tot een groot succes maken:

Real-time samenwerking

Werk gelijktijdig met je team, waar ze zich ook bevinden. Figjam bevordert naadloze samenwerking en het delen van diverse perspectieven.

Interactieve elementen

Met schetsen, annotaties en organisatietools gaat Figjam verder dan statische presentaties en creëert het een dynamische omgeving.

Flexibele creativiteit

Figjam past zich aan aan jouw behoeften, of je nu een mindmap wilt maken, een proces wilt stroomlijnen, of ideeën wilt verbinden. Het biedt een veelzijdige en interactieve ruimte om strategische plannen tot leven te brengen.

Aanbod voor de 'Winnen in 2024 marketing audit'

Soms heb je meer nodig dan alleen tools; je hebt begeleiding nodig. Daarom introduceren we onze ‘Winnen in 2024 marketingaudit’. Dit gaat verder dan een standaard audit; het is een kans om te profiteren van onze diepgaande expertise en samen te werken aan het vormgeven van jouw marketingplannen voor succes in 2024.

De ‘Winnen in 2024 marketingaudit’ is dus veel meer dan alleen een controle; het is een strategisch partnerschap. We nemen de tijd om jouw bedrijf grondig te begrijpen, van je huidige marketingstrategieën tot je langetermijndoelen. Onze audit gaat verder dan oppervlakkige evaluaties en duikt diep in de kern van jouw bedrijf om zwakke punten te identificeren en onbenutte kansen te ontdekken.

De marketingaudit omvat een gedetailleerde analyse van jouw huidige marketinginspanningen, inclusief maar niet beperkt tot je merkpositionering, doelgroepsegmentatie, concurrentieanalyse en prestaties op verschillende kanalen. Onze experts kijken niet alleen naar wat er nu speelt, maar ook vooruit naar de trends en kansen die zich in 2024 zullen ontvouwen.

Trainingen
Advertising

Wat de ‘Winnen in 2024 marketingaudit’ onderscheidt, is de persoonlijke benadering. We begrijpen dat elk bedrijf uniek is, met zijn eigen uitdagingen en doelstellingen. Daarom bieden we geen standaardoplossingen, maar maatwerk advies dat specifiek is afgestemd op de behoeften van jouw onderneming.

Na de audit ontvang je niet alleen een rapport met bevindingen en aanbevelingen, maar krijg je ook de mogelijkheid om rechtstreeks in gesprek te gaan met onze marketingexperts. Dit interactieve aspect van de audit stelt je in staat om vragen te stellen, dieper in te gaan op de voorgestelde strategieën en samen met ons aanpassingen aan te brengen op basis van jouw inzichten en feedback. Kortom, we bieden niet alleen een audit, maar ook een partnerschap om jouw marketingstrategie naar nieuwe hoogten te tillen. Klinkt goed, toch?

Dit slidedeck is méér dan een gewone presentatie; het is een strategisch hulpmiddel voor wie écht resultaat wil boeken met hun doelen. Waarom genoegen nemen met oppervlakkige doelen als je met onze holistische aanpak je strategische planning aanzienlijk kunt verbeteren? Wacht niet langer, download nu ons slidedeck voor de Lightning Decision Jam workshop en ontdek zelf de kracht van doelgerichte planning.

Dus heb je nog geen uitgewerkt marketingplan voor het nieuwe jaar? Geen probleem. Met deze tools en expertise hoef je geen maanden te besteden aan het creëren ervan. Of je nu kiest voor onze whitepaper vol diepgaande inzichten, ons interactieve slidedeck voor praktische doelgerichtheid, of de ondersteuning van onze ‘Winnen in 2024 Marketingaudit’, wij staan klaar om je te begeleiden.

Neem vandaag nog contact met ons op en maak van 2024 een jaar van strategisch succes.

Waar wij in geloven

Concreet, maar genuanceerd waar nodig

Wij zeggen graag waar het op staat, ook al is het niet hetgene wat je altijd wilt horen.

Voorspelbaarheid

Niets is zo vervelend als dat je niet weet waar je aan toe bent. Daarom krijg je een vooropgesteld 6-maanden plan, met 2-wekelijkse calls en een maandelijkse evaluatie met dashboard van resultaten.

Geen magic tricks

Wij geloven niet in de quick hacks en even snel iets aanpassen. Goed en kwalitatief werk heeft de tijd nodig. Uiteraard wel zo snel als dat het kan.

Geen verborgen kosten

Op basis van wat er te doen is zullen we een voorstel doen voor een vast aantal maandelijkse uren. Die stellen we dan in overleg samen. De kosten voor de media spent wordt hierin niet meegenomen.

Impact vs effort aanpak

Iedereen wil snel resultaat. Wij ook! Daarom zullen we ons na het opstellen van een actieplan altijd als eerst focussen op de zaken met de minste effort, maar hoogste impact.
Tjerk Rintjema

Tjerk is de master technische dienst en staat samen met Marlon aan ‘t roer van First Aid Marketing. Op de werkvloer is hij vaak ‘all business', maar hij participeert graag in de borrels. Hij lijkt misschien de cool calm collected boss, maar kijk eens voor de gein naar onze 404 pagina om te zien dat hij ook wel van een feestje houdt.

Tjerk's standaard quote“Let op de cashflow”

Tijdens de Vrij-mi-bo drinkt hij : Gin-Tonic sans tonic

6